Meet the bloggers

Meet the bloggers

Meet the bloggers

De één is dol op de kleur paars, de ander kijkt graag naar het unieke in de mens, de derde wordt blij van een broodje met kaas en komkommer en de laatste had graag een hapje met Florence Nightingale gegeten.

Over wie heb ik het, vraag je je misschien af? Maak kennis met onze vier bloggers van Lelie zorggroep!

Deze vier collega’s met uiteenlopende functies, gaan ons wekelijks vermaken met een persoonlijk blog over hun (werk)ervaring, grappige anekdotes of ander interessant leesvoer. Los van onze vaste bloggers, laten we ook regelmatig een gastblogger aan het woord. Dus: zet het in je agenda en maak er tijd voor vrij! Iedere woensdag is er weer een nieuw blog op onze site.

We stellen onze bloggers graag aan je voor


Dit is Egbert Bos. Hij is 58 jaar, Geestelijk Verzorger en werkt al 15 jaar bij Lelie zorggroep. Als hij op de fiets zit, kijkt hij graag om zich heen en kan hij enorm genieten van riet dat door de wind wordt bewogen of een fazant die lawaaierig wegvliegt.  Op zijn twaalfde verfde Egbert zijn hele slaapkamer paars, zijn lievelingskleur. Zijn inspiratiebron is zonder twijfel Jezus Christus, met wie hij graag nog eens een hapje had willen eten, als dat kon. We zien uit naar je verhalen, Egbert.

 


Dit is Belia Verdouw. Ze is 38 jaar en werkt al 6 jaar bij Lelie zorggroep als Intensief Ambulant Hulpverlener. Als ze een dier kon zijn, zou ze voor een kat kiezen. Want dat ontspannen leventje van een kat lijkt Belia wel wat! Volgens haar collega’s komt ze onverwachts scherp en grappig uit de hoek. Het unieke van ieder mens zien, is wat ze mooi vindt en als ze ongemakkelijk lang wordt aangestaard door een kind, maakt ze graag een praatje! Welcome to the club, Belia!

 


Dan is het nu de beurt aan Rianne Cornelisse-Vos. Rianne is 27  jaar en werkt net als Belia ook als Intensief Ambulant hulpverlener, nu inmiddels al 5 jaar. Rianne had als kind de ambitie om kapster te worden, en dat is heel anders uitgepakt! Ze kan van heel veel dingen blij worden, zoals een stuk chocola of de lente-zonnestralen. Verder is ze regelmatig te vinden in haar favoriete espressobar in Veenendaal, voor een goede kop cappuccino. Bij de vraag welk dier ze zou kunnen zijn, is het duidelijk: een vos. Want: "een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken!" Over die streken hopen we te lezen, Rianne!

 


En last but not least: Ingrid de Jong (50), een liefdevolle teamleider zorg/verpleegkundige die sinds 2015 bij Lelie zorggroep werkt. Kinderen krijgen een knipoog en een glimlach van haar en inspiratie krijgt ze van mensen die samenwerken voor een gezamenlijk doel. Als ze een dier kon zijn, zou ze voor een arend kiezen, maar wel eentje die naar de supermarkt gaat, want jagen is niet echt haar ding. Met Florence Nightingale had ze graag nog eens gedineerd, om haar de hemd van het lijf te vragen over het vak. We hopen van je te kunnen leren, Ingrid!

Leuk zijn ze hé, onze bloggers. Volgende week woensdag komt de eerste blog van Egbert online! Lees je mee? Tot dan!

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.