Onze vriendenstichting | Curadomi

Veenendaal 2015

Onze vriendenstichting

Samen dragen we bij aan het welzijn van onze cliënten. Kunnen we ook op u rekenen?

Vrienden van Curadomi geeft

Wij geloven in liefdevolle en goede zorg, waarin cliënten niets te kort komen. De Bijbelse boodschap om God lief te hebben boven alle en onze naaste als onszelf, vuurt ons hiertoe aan. Door middel van projecten maken wij voor cliënten van Curadomi mogelijk, waarvoor geen regulier geld beschikbaar is. Daar hebben we u voor nodig. Draagt u ook bij? Word vriend van Curadomi!

Rechts op de pagina vindt u meer informatie over de projecten mogelijk gemaakt door Vrienden van Curadomi. In de toekomst willen wij méér investeren in geestelijke verzorging, toerusting en identiteit.

Doet u ook mee?

Al langere tijd willen we zorg mét dat beetje extra verwezenlijken. Met Vrienden van Curadomi is dit binnen handbereik. We willen dit zo lokaal mogelijk opzetten. Zo komen giften daar terecht waar onze vrienden wensen. Vrienden van Curadomi zoekt pioniers die van meet af aan met ons optrekken. Grijpt u deze kans om aan het begin van iets moois te staan?

Contact

  • Telefoon: 0900 22 44 777

Vrienden van Curadomi is onderdeel van de vriendenstichting van Lelie zorggroep. Deze stichting heeft een ANBI-status. Uw gift aan Vrienden van Curadomi is daarom aftrekbaar van de belasting. Wilt u meer weten? Dan kan u hier terecht.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.