Verwijzers | Curadomi

zeker in huis curadomi kampen

Verwijzers

Heeft u behoefte aan advies voor uw cliënt / patiënt? Wilt u iemand doorverwijzen voor verpleging, verzorging of huishoudelijke hulp? Wij zijn er graag voor hem of haar.  U kunt rechtstreeks contact opnemen met het dichtstbijzijnde team. Dit vindt u door bij onderstaand kaartje de postcode van de cliënt in te voeren.

U kunt onze organisatie ook vinden binnen ‘Zorgdomein’ en ‘Point’ onder de naam 'Lelie zorggroep'. De verwijzingen komen rechtstreeks bij het goede team terecht en worden dezelfde dag nog verwerkt.

Wanneer u liever via ons centrale nummer belt, is dat ook mogelijk, u wordt doorverbonden naar het betreffende team. U belt dan 0900 258 2583 (lokaal tarief). Voor huishoudelijke ondersteuning belt u 0900 258 2581 (lokaal tarief).

Samenwerking

Wij vinden een goede samenwerking met u als verwijzer belangrijk omdat we hetzelfde belang voor ogen hebben: het beste voor de cliënt. Onze zorg is waar mogelijk gericht op het behouden of versterken van de regie van de cliënt. In overleg met de cliënt wordt ook gekeken naar samenwerking met eventuele mantelzorg, vrijwillige zorg en het netwerk.

Onze zorgverleners

Professionaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bijscholingen van verpleegkundigen en verzorgenden vinden met vaste regelmaat plaats. Daarnaast hebben wij extra deskundigheid in huis op het gebied van dementie, palliatieve zorg en wondzorg.

Voor verwijzing of informatie: neem contact met ons op.

Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoerinsgverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons retour zenden.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.