Ontdek de zorg en meld je aan voor een van onze webinars

Ontdek de zorg en meld je aan voor een van onze webinars

Ontdek de zorg en meld je aan voor een van onze webinars

Van 22-27 maart is de landelijke Ontdek de zorg week. Lelie zorggroep en haar divisies Agathos en Curadomi organiseren in deze week vijf webinars. Zo geven we een inkijkje in het prachtige werk in de zorg. Voor wie voor het eerst in de zorg wil werken, of denkt aan een terugkeer.

Zorgorganisaties openen elk jaar in de laatste week van maart hun deuren om potentiële medewerkers enthousiast te maken voor een baan in de zorg. Nu dit vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk is, schakelt Lelie zorggroep dit jaar over naar digitaal. Op www.werkenmetwaardering.nl kun je je aanmelden voor een van de vijf webinars. Er is een webinar voor mensen die overwegen terug te keren naar de zorg, een webinar voor mensen die een overstap naar de zorg overwegen vanuit een andere sector, een webinar voor mensen die al actief zijn in de zorg, een webinar voor zorgstudenten- en leerlingen en een webinar met als thema ‘geloof in je werk’, waarin we iets laten zien van onze christelijke identiteit. Aanmelden voor het webinar is gratis en vrijblijvend. Voor wie minder tijd heeft, zijn er korte video’s gemaakt om een impressie te geven van het werk in de thuiszorg en verpleeghuiszorg.

Werken met waardering

“Dat werken in de zorg ertoe doet, werd afgelopen jaar extra duidelijk toen het coronavirus toesloeg”, zegt Hendrik Jan van den Berg, bestuurder van Lelie zorggroep. “Al langere tijd zetten wij waardering centraal in de organisatie. Die krijgen onze medewerkers volop. Van de cliënten en van elkaar. Juist omdat hun werk zo waardevol is voor een ander.” Vanwege de toenemende vergrijzing doen steeds meer mensen een beroep op de zorg van Lelie zorggroep en zijn er voortdurend nieuwe mensen nodig die kiezen voor een baan in de zorg. Van hulp bij het huishouden tot verpleegkundige. Voor het eerst of opnieuw. “Met de webinars willen we onze passie voor het zorgvak laten zien aan mensen die een baan in de zorg overwegen. Ook willen we vragen die er leven zoals opleidings- en ontwikkelmogelijkheden beantwoorden. Van harte welkom.”

Kijk voor aanmelden en meer informatie op www.werkenmetwaardering.nl . Ken jij / kent u iemand die zeker een van deze webinars moet volgen? Tip hem of haar en help zo meer mensen het werken in de zorg te ontdekken. Alvast bedankt!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.