Team Katwijk Duin Vallei | Curadomi

Team Duinvallei 2023

Team Duinvallei

Welkom!

Ons team, Team Duinvallei, bestaat uit enthousiaste en deskundige werknemers. Wij leveren thuiszorg in Katwijk a/d Rijn, Rijnsburg en Valkenburg (ZH). Persoonlijke aandacht voor cliënten is van belang voor ons, cliënten waarderen de persoonlijke aandacht. De leeftijden in ons gebied verschillen van jong naar oud. Zowel de doelgroep als medische hulp varieert in ons team. Onze werknemers hebben een hart voor de zorg en laten dit zien in hun contact met collega's en cliënten.

We willen thuiszorg bieden waarbij de cliënt zich thuis blijft voelen in eigen huis. We staan voor samenredzaamheid waarbij we uitgaan van uw eigen kracht. Eigen kracht gaat over zelf de regie houden. Over een plan met oplossingen maken, met de mensen om u heen die belangrijk voor u zijn. Over meedenken in uw situatie. Om zo samen te werken en het plan uit te voeren.

Daarnaast werken wij ook met Virtuele Thuiszorg. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg, overlegt en kijkt samen met u of een product uit de virtuele thuiszorg helpend kan zijn bij uw zorgvraag. Door het inzetten van Virtuele Thuiszorg producten behoud u de eigen regie, worden mantelzorgers ontlast, wordt er veiligheid geboden en verbetert de kwaliteit van zorg. Zie het kopje 'virtuele thuiszorg' voor voorbeelden binnen de Virtuele Thuiszorg.

We bieden liefdevolle zorg en willen daarmee een stukje van Gods liefde laten zien door te zorgen voor onze naasten. Zorg vanuit ons hart! Wanneer u er over nadenkt zorg nodig te hebben kunt u contact opnemen m.b.v. de onderstaande gegevens. Tevens kan de zorg aangevraagd worden via de huisarts, het ziekenhuis of andere zorginstellingen. 

Bij vragen kan u ons mailen team2katwijk@leliezorggroep.nl of van 7.00-23.00 telefonisch bereikbaar op 071-3090422
Buiten deze tijden kunt u het centrale nummer bellen: 0900-2582583

Ons kantoor adres:
Louise de Colignylaan 7A

2224VT Katwijk aan Zee

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij