Contact | Curadomi

katwijk 3

Contact

Heeft u een vraag? Of zou u graag persoonlijk contact met ons willen om mogelijkheden door te spreken? Wij helpen u graag verder!

Verpleging en verzorging
T 0900 22 44 777
E venvkatwijk@leliezorggroep.nl

Hulp bij het huishouden
T 0900 258 258 1

Bezoekadres
Louise de Colignylaan 7a
2224 VT Katwijk aan Zee

Ook kunt u via onderstaand formulier uw vraag naar ons toe sturen. We staan graag voor u klaar en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

Over Curadomi

Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing. Dat doen wij niet alleen in Katwijk, maar verspreid over een gebied van Middelburg tot Assen.

In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere merken aan een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en aan onze visie op het leven.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep geeft kleur en ruimte aan christelijke zorg en hulpverlening in Nederland. Zie ook onze website.

Contact

Katwijk

Louise de Colignylaan 7a, 2224 VT Katwijk aan Zee

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij