Ons team | Curadomi

werken met waardering
teamfoto 2
Contact
teamfoto 3
teamfoto 1

Ons team

Wij zijn een professioneel team met spontane medewerkers. Wij kennen de mensen en de organisaties op Walcheren. Zorg regelen en zorg verlenen gaan voor ons hand in hand.

We werken graag samen en willen onze persoonlijke gaven en talenten zoveel mogelijk tot zijn recht laten komen. Wij houden rekening met de persoonlijke wensen van onze cliënten. Natuurlijk is dat per cliënt verschillend, omdat ieder mens uniek is. De cliënt heeft één aanspreekpunt. Ook het netwerk en de mantelzorgers wordt betrokken bij de zorg. En als er geen netwerk is, wordt gekeken hoe vrijwilligers kunnen helpen. Zo zorgt het team ervoor dat de cliënt zo goed en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

Iedereen die zorg nodig heeft is welkom. We bieden liefdevolle zorg en willen daarmee een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart!

 

 

 

Dit zeggen cliƫnten

"Curadomi is een gouden Team! Ze voelen je aan zonder dat je alles uit moet leggen. Ze waren zeer deskundig en meelevend tijdens het ziekteproces van mijn man en zijn overlijden. Ook laten ze je niet meteen in de steek als alles "voorbij" is. Ik ben lovend, dankbaar en blij dat ze er zijn, altijd tijd voor een gesprek. Het voelt een beetje als familie! Heeft u zorg nodig? Curadomi Middelburg: een aanrader!"

"Alle gesprekken, afspraken die we hebben gehad verliepen goed. Afstemmen op zorg, moeilijkheden, veranderingen...alles was te bespreken en werd actie op genomen."

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij