Wie is Caren?

Wie is Caren?

Wie is Caren?

Caren...is dat niet onze wijkverpleegkundige? 

Nee, dat is Carin met een i. Zij zet altijd de puntjes op de i en regelt ook heel veel, maar Caren met een E is een veilig zorgnetwerk die geschikt is voor mensen die zorg ontvangen of voor iemand zorgen.

Met Caren kun je afspraken maken en taken verdelen. Met 'onze' Carin trouwens ook, hoor. Maar dat is een ander verhaal :)

Hoe werkt Caren?
Als u cliënt bij ons bent dan hebt u een brief gekregen van Curadomi Thuiszorg met een inlogcode. Op www.carenzorgt.nl maakt u (of uw mantelzorger) eenvoudig een eigen account aan via deze inlogcode. Met behulp van de code wordt de zorgpagina verbonden met de zorgaanbieder. De beheerder kan andere familieleden en mantelzorgers uitnodigen om via hun eigen account toegang te krijgen tot dezelfde zorgpagina. Alleen mantelzorgers in de vertrouwensgroep mogen informatie uit het dossier en zorgplan lezen. De beheerder kan voor iedereen in het netwerk aangeven of zij alleen algemene berichten en afspraken kunnen zien, of dat ze ook toegang krijgen tot privéberichten en medische informatie.

Op de website van Caren kunt u overigens de uitgebreide handleiding vinden. 

Caren is gratis, snel en handig voor iedereen die te maken heeft met zorg. Ontdek het zelf! 

 

 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij