Van onze cliënten moeten we het hebben!

Van onze cliënten moeten we het hebben!

Van onze cliënten moeten we het hebben!

Weet u wat ons nou zo raakt in ons werk? De betrokkenheid van onze cliënten en hun mantelzorgers. Zo kregen wij een poosje geleden een enorme kaart in de brievenbus, van één van onze cliënten. Die kaart kwam toen de tweede golf van covid-19 zich aandiende. De bezorgdheid om ons en het werk wat ons eventueel nog zou wachten waren de aanleiding om het hele team een hart onder de riem te steken. Geweldig! 

En afgelopen week dan: één van onze collega's kwam, toen ze bij een cliënt wegging, tot de ontdekking dat de band van haar fiets lek was... Tja, daar sta je dan, met nog een aardige route te gaan. Dan kom je niet ver met zo'n fiets, al is ie ook elektrisch ;) Wat geweldig dat de partner van de cliënt hulp bood en haar fiets af wilde staan! Zo kon, zonder al teveel tijdsverlies, toch de route afgemaakt worden. 

Deze anekdotes zouden aangevuld kunnen worden met nog veel meer voorvallen waaruit blijkt dat bij ons de zorg om elkaar naar twee kanten werkt: we krijgen vaak meer terug dan we gegeven hebben! 

Snapt u nu waarom wij zo graag in de zorg werken?

 

 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij