Terugblik Mantelzorgmiddag

Terugblik Mantelzorgmiddag

Terugblik Mantelzorgmiddag

Wat was het afgelopen zaterdagmiddag gezellig in Antje's Taverne! 

 

Fijn dat er zoveel mantelzorgers gereageerd hebben op de uitnodiging om langs te komen voor een gezellig samenzijn. Ook mede dankzij de goede en gezellige bediening van Edwin was het een ontspannen middag. De mensen raakten onderling met elkaar in gesprek, of spraken medewerkers van ons team. Ondertussen kon men in groepjes het kantoor van ons bekijken. Daar was ook genoeg belangstelling voor. We kregen regelmatig te horen dat we het maar getroffen hebben met deze plek. En daar zijn wij het helemaal mee eens!!

Aan de VIP's werden, als dank voor hun goede zorgen en betrokkenheid, rozen en een tasje met inhoud uitgedeeld. Even na vieren was iedereen weer richting huis en konden wij concluderen dat het fijn en goed was om deze mensen, die zoveel voor hun naasten betekenen, eens de juiste aandacht te geven. 

Bent u nieuwsgierig naar de sfeer? Op onze Facebookpagina vindt u de foto's. En wilt u ook eens ons kantoor bezoeken, of informatie krijgen over onze thuiszorg? Iedere dinsdagmorgen hebben wij inloopspreekuur van 11 tot 12 uur. Ons kantoor vindt u naast de Vegro. Bij de receptie van One Business kunnen ze u de weg wijzen. 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij