Een nieuwe 'groepsfoto'

Een nieuwe 'groepsfoto'

Een nieuwe 'groepsfoto'

Wat zou het leuk zijn als we op onze website een paar nieuwe foto's zouden kunnen tonen van onze teams. Zowel binnen het team van V&V als bij het HbH-team is er wel weer het één en ander veranderd. 

Jammer genoeg hebben we nog steeds te maken met corona en konden we in de afgelopen tijd geen nieuwe groepsfoto's maken zoals we die graag zouden willen: mooie buitenfoto's, genomen op een leuke locatie, zonder anderhalve-meter-afstand. Die houdt u van ons tegoed!

Voor nu kunnen we u alleen een actuele compilatie laten zien van het team Verpleging & Verzorging. Nadat een paar collega's ons vorig jaar om verschillende redenen hadden verlaten hebben we gelukkig weer versterking gekregen van ervaren verpleegkundigen, Anja en Christine. Inmiddels voelen zij zich al helemaal thuis bij ons. We zijn dankbaar dat we in deze samenstelling professioneel door kunnen gaan met ons werk en beseffen dat dit niet vanzelfsprekend is in een tijd waarin de zorg erg onder druk staat. 

Dit betekent niet dat we geen nieuwe collega's meer kunnen gebruiken! Bij beide teams zijn (inval)krachten altijd welkom. Je kunt vrijblijvend informeren of kijk eens op werkenmetwaardering.nl  

Doen! Daar krijg je vast geen spijt van.

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij