Complimenten

Complimenten

Complimenten

Waardering van de Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht wilde graag, naar aanleiding van een bezoek van de Inspectie, een blijk van waardering delen met allen die zich inzetten binnen de organisatie van Lelie zorggroep, waar Curadomi ook onder valt.

Ze schreven o.a. het volgende: "Met de Raad van Bestuur bespreken wij regelmatig de ontwikkelingen binnen Lelie zorggroep. Zowel de kwaliteit van de door jullie geleverde zorg als de ontwikkeling van de financiën van de organisatie zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Het stemt ons tot grote tevredenheid dat het met de kwaliteit van de zorg goed gaat. Dat constateren wij niet alleen vanuit eigen waarneming wanneer wij de interne kwaliteitsaudits bespreken, dat heeft de afgelopen week ook de Inspectie bij haar bezoek aan onze organisatie geconstateerd. De Inspectie heeft grote waardering voor de manier waarop wij de verbetering van de kwaliteit van de zorg hebben aangepakt en voor de progressie die daarin zichtbaar is. Er zijn complimenten gegeven voor de persoonsgerichtheid van de zorg en voor de veiligheids- en kwaliteitscultuur die jullie met elkaar neerzetten."

Dat vinden wij, als medewerkers Verpleging & Verzorging en Hulp bij Huishouden in Assen, heel fijn om te horen!

Dagelijks zijn wij allemaal bezig om de kwaliteit van de zorg hoog te houden en waar nodig, te verbeteren. Daarbij zuchten we ook wel eens, hoor. Omdat er veel protocollen te volgen zijn of omdat er weer eens een overleg gepland moet worden. En de leerdoelen moeten gehaald worden en de toetsen gemaakt...enz. Maar we doen het met passie, omdat we ons betrokken voelen bij de zorg voor onze cliënten. En dat merken de cliënten (meestal) ook wel. Regelmatig mogen we complimenten in ontvangst nemen, niet alleen van de cliënten maar ook van de mantelzorgers. 

En nu dus ook de complimenten van de Raad van Toezicht. En van de inspectie. Dat geeft extra energie! 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij