Ons team | Curadomi

Cura Culemborg
HbH
Katwijk
Veenendaal 2 (begeleiding)
Cura Culemborg
Veenendaal

Ons team

Let op: jij kunt binnenkort ook deel uitmaken van onze teams, klik hier voor de vacatures!

In het team verpleging en verzorging van Curadomi Tholen werken betrokken en enthousiaste professionals. We werken graag samen en willen onze persoonlijke gaven en talenten zoveel mogelijk tot zijn recht laten komen. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor goede zorg voor onze cliënten en onze christelijke identiteit. In het team werken zowel oudere als jongere medewerkers. 

Het team is opgesplitst in twee teams waarin verzorgenden (IG) en (wijk)verpleegkundigen (niveau 4 en 5) werkzaam zijn.

  • Team Tholen biedt zorg in: Tholen stad, Poortvliet, Scherpenisse en Oud-Vossemeer.
  • Team Sint-Annaland biedt zorg in: Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Sint-Annaland en Sint-Philipsland.

Binnen de teams is goede communicatie. Via de mail, op teamvergaderingen en de rapportages in het zorgdossier. Door goed te communiceren zijn we op de hoogte wat er speelt bij de cliënt. We kunnen altijd bij elkaar terecht als we iets niet weten of als we iets heftigs meemaken. We zijn er voor elkaar en met elkaar voor u!

Wij houden zoveel als mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen van onze cliënten. Natuurlijk is dat per cliënt verschillend, omdat ieder mens uniek is. We willen thuiszorg bieden, waarbij de cliënt zich thuis blijft voelen in eigen huis. Ook verliezen we familie en mantelzorgers niet uit het oog. We bieden liefdevolle zorg en willen daarmee een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij