Thuiszorg Tholen | Curadomi

Tholen
St Annaland

Welkom bij Curadomi thuiszorg op Tholen

Aangenaam! Wij zijn hét thuiszorgteam van het eiland Tholen. Wij bieden vanuit twee kleine zorgteams verpleging en verzorging in de plaatsen: Tholen stad, Poortvliet, Scherpenisse en Oud-Vossemeer en Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Sint-Annaland en Sint-Philipsland. 

We werken in twee kleine, vaste zorgteams. Dat betekent: een vertrouwd gezicht voor u en uw naasten. Onze gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen werken vanuit een christelijke levensovertuiging en nemen de tijd om te helpen waar zij kunnen. Er is aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen. Gepland of ongepland u kunt op ons rekenen.  Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over het team dat verpleging en verzorging biedt vindt u onder Ons team.

Op het eiland Tholen biedt Curadomi ook hulp bij het huishouden. Meer informatie over onze hulp bij het huishouden vindt u onder Ons zorgaanbod. Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Tholen biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Nieuws

Symposia Voltooid leven, hoezo? voorzien in behoefte

"De grote zaal in de Haestinge was tot de laatste plaats bezet en... Lees verder

Dag van de mantelzorg 2017

Het is vandaag dag van de mantelzorg. Dankbaar zijn we voor alle... Lees verder

Durf jij te vragen?

Blog van Petrina Wols, die werkt als hulp bij huishouden (en... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij