Thuiszorg Tholen | Curadomi

teamfoto St-Annaland
Tholen

Welkom bij Curadomi thuiszorg op Tholen

Aangenaam! Wij zijn hét thuiszorgteam van het eiland Tholen. Wij bieden vanuit twee kleine zorgteams verpleging en verzorging in de plaatsen: Tholen stad, Poortvliet, Scherpenisse en Oud-Vossemeer en Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Sint-Annaland en Sint-Philipsland. 

We werken in twee kleine, vaste zorgteams. Dat betekent: een vertrouwd gezicht voor u en uw naasten. Onze gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen werken vanuit een christelijke levensovertuiging en nemen de tijd om te helpen waar zij kunnen. Er is aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen. Gepland of ongepland u kunt op ons rekenen.  Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over het team dat verpleging en verzorging biedt vindt u onder Ons team.

Op het eiland Tholen biedt Curadomi ook hulp bij het huishouden. Meer informatie over onze hulp bij het huishouden vindt u onder Ons zorgaanbod. Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Tholen biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Nieuws

Thuiszorgteams zijn enthousiast over werken met digitaal cliëntendossier

Thuiszorgteams van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep werken... Lees verder

Oud en nieuw staan centraal in ons nieuwe magazine

Het achtste Lelie magazine wordt vanaf 15 december bezorgd onder... Lees verder

Veiligheidswaarschuwing kaarsje mantelzorgbedankje

Rond de dag van de mantelzorg zijn door Lelie zorggroep kaarsjes... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij