Agathos en Curadomi openen nieuw kantoor in Opheusden

Agathos en Curadomi openen nieuw kantoor in Opheusden

Agathos en Curadomi openen nieuw kantoor in Opheusden

De nieuwe kantoorlocatie van Curadomi thuiszorg en Agathos hulpverlening in multifunctioneel centrum De Reigerhof aan de Dokter G. van Empelstraat in Opheusden is dinsdag 6 maart feestelijk geopend. Twee cliënten verrichtten de openingshandeling. "Mijn begeleider is een topper", zei een van hen veelbetekenend.

Regiomanager Piet van Steenselen en Rob Benschop, wethouder zorg en welzijn in Nederbetuwe gaven een inhoudelijke toespraak. Van Steenselen memoreerde dat met de kantoorlocatie een 'lang gekoesterde wens' van de medewerkers in vervulling gaat met deze mooie locatie centraal in het dorp. Maar voor welke vragen kun je hier nu terecht? De regiomanager noemde er vijf:

  • Ik vind het opvoeden in mijn gezin best zwaar met opgroeiende pubers. Wie kan mij hierbij helpen en begeleiden?
  • Ik zie door beperkingen geen kans meer mijn huishouden zelf te doen. Wie helpt mij het huis schoon en gezellig te houden? 
  • Mijn moeder kan niet meer zelfstandig douchen? Is het mogelijk samen met de thuiszorg en vrijwilligers uit mijn kerk deze zorg te bieden?
  • Onze zoon dreigt vast te lopen? Wie helpt hem inzicht te geven in zijn eigen problematiek en geeft hem een steuntje in de rug?
  • Mijn man komt binnenkort uit het ziekenhuis en heeft zorg in de laatste levensfase nodig. Wie kan christelijke thuiszorg bieden en heeft aandacht voor onze levensvragen?

Door het openen van een kantoor in Opheusden willen Curadomi thuiszorg en Agathos toegankelijker zijn voor iedereen die zorg of hulp nodig heeft, voor mantelzorgers en voor andere zorgverleners en verwijzers. Momenteel heeft het kantoor nog geen vaste dagelijkse openingstijden, maar als het stoepbord buiten staat, betekent het dat u van harte welkom bent om binnen te lopen en uw vragen te stellen. In de toekomst willen de beide organisaties de ruimte ook gebruiken voor workshops of lezingen over thema's rondom zorg en hulpverlening.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij