Zeker in Huis in Assen en Harderwijk

Zeker in Huis in Assen en Harderwijk

Zeker in Huis in Assen en Harderwijk

In 2022 startte Kampen een pilot met het project Zeker in huis. Omdat er veel interesse was in de gratis zelfredzaamheidsscan heeft het project dit jaar een doorstart gemaakt in de gemeente Assen en Harderwijk.

Het project heeft als doel om de zelfredzaamheid van senioren in de gemeenten te vergroten. Door een gratis zelfredzaamheidscan krijgen ouderen inzicht in welke (digitale) hulpmiddelen hen kan helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Hierdoor kan professionele zorg mogelijk langer uitgesteld worden.

Online vragenlijst
Zeker in huis biedt een gratis online vragenlijst aan. Na het beantwoorden van de vragen over de huidige zorgbehoefte, ontvangt men direct de uitslag met advies over hulpmiddelen die kunnen ondersteunen, zoals een beugel in de douche, een rollator of hulpmiddelen om zelfstandig uw (steun)kousen aan te doen. Deze middelen helpen om zelfstandig en zeker thuis te blijven wonen. 

Ook als inwoner van Kampen kunt u nog steeds de scan gebruiken en gratis invullen. Kijk voor meer informatie, de gratis scan en ervaringsverhalen op www.zekerinhuis.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij