Onze goede voornemens voor 2018

Onze goede voornemens voor 2018

Onze goede voornemens voor 2018

Een nieuw jaar is net zoiets als een nieuwe agenda. Schone, kreukvrije bladzijdes zonder krassen en daarbij natuurlijk het voornemen om het zo te houden. Zo beginnen wij in Kampen en IJsselmuiden dit nieuwe jaar met goede voornemens die onze zorgverlening ten goede komen. Onze goede voornemens op een rij:

 

- Goed voor elkaar zorgen binnen het team. Zo zitten we lekker in ons vel en zorgen we ook beter voor u.

- Aandacht voor vakinhoudelijke ontwikkeling. De zorg verandert snel. Door tijd te investeren in scholing, kunt u rekenen op zorg van goede kwaliteit.

- De tijd die er is zo goed mogelijk besteden. Het liefst zouden we regelmatig meer tijd hebben voor een kopje koffie bij onze cliënten, extra scholing, gesprek over identiteit. Maar zorg moet ook betaalbaar blijven. Daarom proberen we elke week de tijd die we krijgen voor de zorg voor u, zo goed mogelijk te besteden.

- Meer tijd voor bezinning op onze identiteit. We zijn een christelijke zorgaanbieder. Door met elkaar te spreken over wat dit betekent in de praktijk, willen we vanuit die identiteit dagelijks het verschil maken voor u als cliënt.

Nieuwe collega's werven. Er is een tekort aan medewerkers in de zorg. Wij zetten ons in om meer mensen te overtuigen om te kiezen voor een baan in de zorg. Of het nu schoolverlaters zijn of herintredende moeders. Kent u iemand die geknipt is voor Curadomi Thuiszorg?  Meld het ons. Wij komen graag met hem/haar in contact.

 

Wij wensen u een liefde- en vreugdevol nieuwjaar en we hopen u ook dit jaar weer van dienst te zijn,

 een hartelijke groet van de medewerkers van team Kampen en IJsselmuiden

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij