Curadomi Kampen: warm aanbevolen door Dhr. Welmers

Curadomi Kampen: warm aanbevolen door Dhr. Welmers

Curadomi Kampen: warm aanbevolen door Dhr. Welmers

"Ik heb zorg sinds 2008 na een heupoperatie waar een bacterie bij is gekomen. Ik heb meerdere thuiszorgaanbieders gehad. Over beide was ik niet te spreken omdat afspraken soms niet werden nagekomen. En als je een keer niet kan komen, bel dan even dat je niet kan komen. Dan is het mij goed. Dat werkt tot nog toe perfect hier. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je rechtstreeks met ze kan bellen. Ik maak daar geen misbruik van. Ik weet vaak welke zuster er komt omdat het een klein team is. Dat vind ik heel prettig. Pauline, Alie, Jansje, Jitske, Alies, …" Hij somt de namen zo op. "Sinds goed een jaar heb ik ook huishoudelijke hulp van Curadomi. Ik heb ook een fantastische hulp. Die wil ik voor alle goud van de wereld niet missen."

"Ik wist dat Curadomi bestond. Maar heb niet voor hen gekozen uit religieuze overwegingen. Christelijke mensen zijn altijd wel degelijk en betrouwbaar. Ik ben zelf in een gereformeerd gezin opgegroeid. Dat weet ik ook van die mensen. Dat kan nooit kwaad. Als er een keer wat is, dan praat ik met hen erover. Het geloof laat me niet onverschillig. Ik kan me voorstellen dat als je ouder bent en aan het eind leven komt, dat mensen daar behoefte aan hebben. Ik vind het wel prettig want als ik zoiets zou willen vragen, hoef ik me nooit af te vragen: kan ik dat wel aan hen stellen. Je spreekt ook een beetje dezelfde taal."

"De zorg die ze leveren staat op een hoog peil, je wordt altijd van goede adviezen voorzien. Ik zou Curadomi zeker bij iemand anders aanbevelen. Curadomi steekt er wat mij betreft met kop en schouders bovenuit."

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij