Uitnodiging maandag 20 november veilig thuis wonen. Komt u ook?

Uitnodiging maandag 20 november veilig thuis wonen. Komt u ook?

Uitnodiging maandag 20 november veilig thuis wonen. Komt u ook?

 

Er zijn al heel wat innovatieve hulpmiddelen ontwikkelt die u helpen om beter en langer zelfstandig te blijven. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld veiliger leven, behouden van eigenwaarde, minder eenzaamheid, gemak rond zelfzorg, ondersteuning in de dagstructuur, of het betrekken van naasten.

Of u nu al gebruikt maakt van thuiszorg, of u bent nog goed zelfstandig, of u heeft een naaste waar u zich zorgen om maakt; we nemen u graag mee in de diverse mogelijkheden.
Lijkt het u ingewikkeld en ver van uw begrip? Alle hulpmiddelen zijn afgestemd op eenvoudig gebruik en worden volledig ondersteund door mensen die er voldoende kennis van hebben en dit ook over kunnen dragen.
Bent u benieuwd wie dit betaalt? Als het de zelfstandigheid bevordert en de zorgvraag vermindert, worden alle middelen door de zorgverzekering vergoed.
Op de informatiebijeenkomst laten we wat beschikbare digitale hulpmiddelen zien, vertellen we ervaringen van gebruikers en vanuit professionals, en geven we gebruikers uitleg.
Neemt u al hulp af van Iriz of Lelie, of heeft u nog helemaal geen persoonlijke zorg, laat u vrijblijvend informeren; we zien u graag. Er is kennis aanwezig om op uw persoonlijke vraag en situatie in te gaan.

Welkom!  Vooraf aanmelden is niet nodig.

Maandag 20 november 2023
Aanvang 10.30 uur (inloop met koffie 10.15 uur)
Locatie: Wijkcentrum De Spinne
Joseph Lunslaan 7 Goes

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij