Training Palliatieve zorg

Training Palliatieve zorg

Training Palliatieve zorg

De afgelopen weken hebben wij ons als team verdiept in de palliatieve zorg. We volgden een hele leerzame, interessante cursus waardoor wij, in samenwerking met de Palliatief Verpleegkundige van Curadomi, ons nog beter in kunnen zetten voor en de juiste zorg kunnen bieden aan onze cliënten. 

Door middel van een e-learning en twee interactieve sessies kregen we meer kennis van palliatieve en terminale zorg: we leerden o.a. de fases binnen de palliatieve zorg kennen, kregen kennis over hoe je op passende wijze communiceert met cliënten en hun naasten, leerden wanneer we andere hulpverleners bij de zorg en behandeling moeten betrekken en spraken met elkaar over onze eigen normen en waarden en de mogelijke invloed daarvan op ons professionele handelen. Al met al bijzonder waardevol, vooral ook omdat we eindelijk weer fysiek bij elkaar mochten komen: het wijkcentrum de Componist was hierbij een ideale locatie.

Op onze website www.curadomi.nl/assen  kunt u meer informatie vinden over Palliatieve verpleging (onder het kopje Ons zorgaanbod; Verpleging en verzorging; Palliatieve verpleging) en hoe wij te werk gaan.

Wij helpen u graag verder!

 

 



Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij