...en we groeien door :)

...en we groeien door :)

...en we groeien door :)

Vertelden we in een vorig nieuwsitem dat Khristel geslaagd was en Nienke een opleiding begint: nu kunnen we zeggen dat er weer 2 studerenden bijkomen in ons team. Brenda is begonnen aan de opleiding Verzorgende IG, aan het ROC Menso Alting in Groningen. Dit doet ze naast haar werk als helpende. Terug in de schoolbanken, het zal even moeten wennen maar de motivatie is er!

Verder gaat Elise vanaf oktober aan de slag als casemanager dementie in opleiding. De opleiding zelf start waarschijnlijk in februari '19 en duurt een klein jaar. Vanaf volgende maand gaat ze deels als wijkverpleegkundige ( naast Carin) werken en zal ze door cliëntencontacten op te bouwen steeds meer als casemanager gaan werken in Assen en ook in Kampen. Fijn dat wij als team op deze manier steeds verder mogen groeien in kwaliteit en kwantiteit.

We zijn er nog niet want we kunnen ook vertellen dat ons team verder uitbreidt met de komst van Sandra. Zij zal vanaf half oktober inzetbaar zijn als oproepkracht Verzorgende IG. Ook daar zijn we heel blij mee. Dat betekent dat we alle cliënten voldoende zorg kunnen blijven bieden. In deze tijd van krapte op de markt is dat wel heel bijzonder!

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij