Bus vol waardering in Zwijndrecht

Bus vol waardering in Zwijndrecht

Bus vol waardering in Zwijndrecht

In Zwijndrecht stond maandag 17 oktober een opvallend oranje busje geparkeerd. De medewerkers en cliënten van Curadomi thuiszorg werden verrast door de komst van de ‘bus vol waardering’. Moederorganisatie Lelie zorggroep rijdt met deze omgedoopte Volkswagen bus het land door om waardering te uiten aan haar medewerkers.

Zorg met waardering Medewerkers en cliënten reageerden enthousiast op de komst van de bus vol waardering. Een cliënt verwoordt: “Ook wij ervaren de zorg van Curadomi als zeer deskundig, behulpzaam en sociaal. Die doet ons goed! Wij plukken de vruchten van het harde werken van de medewerkers en bewonderen de onderlinge collegialiteit.” En zo komen de waardering van werkgever én cliënt mooi bij elkaar.

Samen zorgen voor morgen De medewerkers van Curadomi verlenen zorg met liefdevolle betrokkenheid, geïnspireerd vanuit hun christelijke identiteit. Ook zij merken in hun dagelijkse werkpraktijk dat de druk op de zorg toeneemt. Daarom denkt Lelie zorggroep samen met andere zorgorganisaties na over de zorg van morgen (#samenzorgenvoormorgen). Om de zorg toekomstbestendig te maken en te houden, wordt met elkaar gekeken waar het slimmer kan. Want de zorg voor morgen, dat doen we samen. De medewerkers kijken vanaf de start naar wat een cliënt zelf kan en hoe het netwerk en vrijwilligers kunnen ondersteunen. Ook wordt waar mogelijk zorgtechnologie ingezet, onder de noemer VirtueleThuiszorg. Er is veel mogelijk: van de inzet van een slimme medicijndispenser tot een zorghorloge. Dit horloge registreert zowel bewegingen als slaap-/waakritme en alarmeert zo nodig de contactpersonen van de cliënt. De professionele zorgmedewerkers richten zich op het versterken van de zelfredzaamheid, zodat cliënten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Waar mogelijk bouwt het team de zorg weer af.

Wil je ook werken in het thuiszorgteam van Curadomi Zwijndrecht? Ga naar www.werkenbijcuradomi.nl/zwijndrecht

Lees hier het artikel in de lokale krant De Brug: https://reader.weekbladdebrug.nl/reader/27043/37672/bus-vol-waardering-bij-curadomi-thuiszorg-zwijndrecht#

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij