Word vriend! | Curadomi

veenendaal 1

Word vriend!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan liefdevolle en persoonlijke zorg met nét dat beetje extra voor onze cliënten en bewoners? Uw hulp is nodig. U kunt bijdragen op de manier die bij u past.

Geef

Met giften van bedrijven en particuliere donateurs realiseren we tal van extra’s voor onze cliënten. Overweegt u als bedrijf om Vrienden van Curadomi te sponsoren, financieel of anderszins? Overweegt u als kerk om voor ons te collecteren? Er zijn tal van manieren om uw betrokkenheid bij onze organisatie zichtbaar te maken. Ook kunt u als particulier of (oud) bewoner of cliënt uw gift of nalatenschap schenken. Draagt u ook bij? 

Uiteraard kunnen wij de naam van uw bedrijf of organisatie vermelden. Bijvoorbeeld in ons Lelie magazine of bij uitvoering van de actie. Als u daarin geïnteresseerd bent kunt u meer informatie hierover bij ons opvragen.

Doe

Wilt u de mensen uit uw buurt een handje helpen? Deelt u onze passie voor liefdevolle zorg? Dan is de handen uit de mouwen steken voor Vrienden van Curadomi wat voor u! U kunt acties organiseren om geld op te halen voor onze projecten. Zoals taarten bakken en verkopen. Doet u ook mee?

Vrienden van Curadomi zoekt pioniers die van meet af aan met ons optrekken. Grijpt u deze kans om aan het begin van iets moois te staan? Bent u ondernemend en wilt u bijdragen aan het welzijn van onze cliënten? Wellicht is een plaats in een lokale commissie iets voor u. Neemt u dan contact met ons op.

Bid

Wij doen ons werk van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging. Bid u mee?

Leef mee

Wilt u samen met ons het werk van Curadomi ondersteunen? Als vriend houden we u op de hoogte van onze projecten.

Ik word vriend van Curadomi!

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.