Burgemeester Kats aanwezig bij opening regiokantoor op 6 juni

Burgemeester Kats aanwezig bij opening regiokantoor op 6 juni

Burgemeester Kats aanwezig bij opening regiokantoor op 6 juni

Agathos en Curadomi organiseren op 6 juni een feestelijke opening van hun nieuwe regiokantoor. De teams voor thuiszorg en hulpverlening hebben een nieuw kantoor aan Vendelier 71D in Veenendaal. Op 6 juni zal dit kantoor om 16 uur officieel geopend worden, in aanwezigheid van burgemeester Kats en cliënten en medewerkers. Daarna zullen er toespraken zijn van: dhr. G.J. Kats, burgemeester van Veenendaal, een van onze cliënten en dhr. P. van Steenselen, regiomanager bij Agathos en Curadomi.

Het nieuwe regiokantoor is een verdieping in een vernieuwd gebouw dat voldoet aan de eisen voor een eigentijds en energiezuinig kantoorgebouw. Een kantoor met voldoende ruimte voor ontmoeting, samenwerking en verbinding, waardoor de zorg- en hulpverlening meer integraal kan worden geboden.
Regiomanager Piet van Steenselen: “De kantoorindeling is in overleg met de medewerkers uitgewerkt en past prima binnen onze visie op huisvesting: gericht op ontmoeting, verbinding en samenwerking. Vernieuwend, doch passend bij de fase waarin de organisatie zit. Een visitekaartje voor de organisatie en ook nog eens voor een veel aantrekkelijker huurprijs. Wat mij betreft zijn we daarin heel goed geslaagd.”

Geïnteresseerden kunnen zich (voor 1 juni) aanmelden via curadomi@leliezorggroep.nl.

Dit is het programma op 6 juni:
15.30 uur: Inloop met koffie en thee
16.00 uur: Officiële opening en toespraken door dhr. G.J. Kats, burgemeester van Veenendaal, een van onze cliënten en dhr. P. van Steenselen, regiomanager bij Agathos en Curadomi.
16.30 - 17.30 uur: Bezichtiging van het nieuwe kantoor en gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.
Adres: Vendelier 71D in Veenendaal.

Agathos en Curadomi zijn onderdeel van Lelie zorggroep en bieden in Veenendaal thuiszorg, huishoudelijke hulp en ambulante hulpverlening.
Kijk voor meer informatie op: agathos-thuiszorg.nl, agathos-hulpverlening.nl of curadomi.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij