Zorg en hulpverlening bij Lelie zorggroep: aanbevolen door onze cliënten

Zorg en hulpverlening bij Lelie zorggroep: aanbevolen door onze cliënten

Zorg en hulpverlening bij Lelie zorggroep: aanbevolen door onze cliënten

 


Cliënten van Lelie zorggroep zijn zeer te spreken over de zorg die zij ontvangen. De cliënten van de thuiszorg, waaronder ook de divisies Agathos en Curadomi vallen geven gemiddeld een 8,2. Cliënten van de zorglocaties beoordelen de zorg met een 7,4. Een ruime meerderheid van de cliënten zou de zorg aanbevelen bij mensen in hun omgeving.

Dat blijkt uit het jaarlijkse onafhankelijk onderzoek dat Lelie zorggroep laat uitvoeren naar de tevredenheid van haar cliënten. Vergeleken met een jaar eerder blijkt de tevredenheid van de cliënten verder te zijn toegenomen. Toen was de tevredenheid namelijk nog een 7,9 voor de thuiszorg en een 7,2 voor de verpleeghuiszorg. 

"Een prachtige uitkomst die laat zien dat onze cliënten in de praktijk merken dat we onze zorg en hulpverlening steeds blijven verbeteren", zegt Joost Zielstra, namens de raad van bestuur. "Binnen onze organisatie staat 'werken met waardering' hoog in het vaandel. Een mooier compliment dan van de cliënten zelf kun je niet krijgen. Dit resultaat hebben we samen behaald en is iets waar we samen trots op mogen zijn. 

Het onderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureau Van Loveren & Partners. Het verschil in tevredenheid tussen thuiszorg en verpleeghuiszorg zien zij ook bij andere zorgorganisaties terug. Dit wordt veroorzaakt doordat mensen in de thuiszorg geholpen worden thuis te blijven wonen, terwijl mensen in de verpleeghuiszorg voor alles afhankelijk zijn van zorg. Het beïnvloedt hun leven dus meer.

Binnen onze organisatie staat 'werken met waardering' hoog in het vaandel. Een mooier compliment dan van de cliënten zelf kun je niet krijgen.

Uit de evaluatie komen algemene en locatiespecifieke verbeterpunten naar voren. Denk daarbij aan de tijd die de medewerkers hebben voor de cliënt of het maken en wijzigen van afspraken. Met de verbeterpunten gaan de locaties en teams weer aan de slag. In de hoop dat we ook het komend jaar zorg en hulp mogen bieden aan tevreden cliënten.

 

Wil jij bijdragen aan de verbetering van onze zorg en hulpverlening, en ben je op zoek naar een baan met waardering? Kijk op www.werkenmetwaardering.nl voor al onze vacatures!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.