Nieuw regiokantoor voor Agathos en Curadomi in Veenendaal

Nieuw regiokantoor voor Agathos en Curadomi in Veenendaal

Nieuw regiokantoor voor Agathos en Curadomi in Veenendaal

Agathos en Curadomi krijgen op 12 april een nieuw regiokantoor. De teams voor thuiszorg en hulpverlening krijgen een kantoor aan Vendelier 71D in Veenendaal. Vanuit dit kantoor wordt door Agathos en Curadomi - beiden onderdeel van Lelie zorggroep - thuiszorg en hulpverlening geboden vanuit een christelijke levensovertuiging.

Het nieuwe regiokantoor is een verdieping in een vernieuwd gebouw dat voldoet aan de eisen voor een eigentijds en energiezuinig kantoorgebouw. Een kantoor met voldoende ruimte voor ontmoeting, samenwerking en verbinding. Met de verhuizing naar dit nieuwe gebouw, realiseren de organisaties daarnaast een forse bezuiniging op de huurkosten.

Regiomanager Piet van Steenselen: “Ik merk dat cliënten erg tevreden zijn over onze zorg- en hulpverlening en dat onze medewerkers bijzonder loyaal zijn richting hun cliënten en de organisatie. Vanuit dat vertrouwen kunnen we onze zorg- en hulpverlening vanuit ons nieuwe regiokantoor nog verder verbeteren.”

In Veenendaal werken Agathos en Curadomi naast elkaar. Allebei zijn het christelijke zorgverleners die naast thuiszorg ook huishoudelijke hulp aan de cliënten bieden. Agathos biedt daarnaast ook hulpverlening bij mensen thuis.

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.