Lelie zorggroep verhuist eind 2018 naar Rotterdam

Lelie zorggroep verhuist eind 2018 naar Rotterdam

Lelie zorggroep verhuist eind 2018 naar Rotterdam

Medewerkers van het hoofdkantoor van Lelie zorggroep verhuizen eind dit jaar naar een nieuwe locatie in Rotterdam. De nieuwe kantoorlocatie is gevestigd aan Hoofdweg 216 en heeft een centrale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en snelwegen. Ook ligt ons verpleeghuis De Burcht op loopafstand.

 "Omdat Lelie zorggroep met tien verpleeghuizen en de thuiszorg sterk verankerd is in Rotterdam, was een hoofdkantoor in deze stad een lang gekoesterde wens", zegt bestuurder Hendrik Jan van den Berg. "De nieuwe kantoorlocatie kan naar de eisen van de huidige tijd worden ingevuld, waarbij ook veel aandacht is voor duurzaamheid, bereikbaarheid en een prettige werksfeer. Daarnaast vinden we het prachtig om met de ondersteunende diensten weer zo dicht bij een van onze zorglocaties te werken."

Opleidingscentrum

De nieuwe kantoorlocatie moet tevens het nieuwe opleidingscentrum van Lelie zorggroep worden. Met ruim 3000 medewerkers is er veel behoefte aan scholing om hen bevoegd en bekwaam te houden voor de zorg- en hulpverlening. Daarnaast wil Lelie zorggroep haar medewerkers de kans bieden om zich te blijven ontwikkelen. “In deze nieuwe locatie gaan we hier optimale voorzieningen voor treffen”, zegt bestuurder Hendrik Jan van den Berg.

Voor medewerkers betekent de verhuizing dus een betere werkplek en betere bereikbaarheid. Voor cliënten wijzigt er niets. Over adreswijzigingen en de datum van verhuizing houdt Lelie zorggroep u de komende periode regelmatig op de hoogte via de website, social media en indien noodzakelijk via de post of e-mail. De huurovereenkomst met verhuurder NSI Kantorenbeheer is gesloten voor vijftien jaar, zodat de noodzakelijke investeringen ook duurzaam zijn.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 2583

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.