Daadkracht in het Lelie magazine

Daadkracht in het Lelie magazine

Daadkracht in het Lelie magazine

Waar zouden we zijn met alleen maar mooie woorden, zonder daden? In het nieuwste Lelie magazine, dat deze week verschijnt, gaat het over ‘Geen woorden, maar daden!’. Want zorg-en hulpverleners kunnen alleen maar liefdevol, dichtbij en verbindend zijn als er ook goede zorg en hulp verleend wordt. Dat vraagt daadkracht!

In dit elfde Lelie magazine richten we de schijnwerpers op daadkracht  in de zorg, met interviews met zowel cliënten als medewerkers van onze organisaties Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Geestelijk verzorger Wim Burggraaf laat zien dat stil zijn soms juist daadkracht vraagt. Cliënt Nicolette en hulpverlener Rianne haken graag samen, mevrouw Hellings geniet van een kopje koffie met haar verpleegkundige en wethouder De Langen danst met zijn schoonvader. Verpleegkundigen in opleiding Bas en Judith lopen voorop om de thuiszorg te verbeteren met behulp van techniek. En Jan van Loo ruilde, vlak voordat hij 60 werd, nog zijn overall van de autogarage in voor het uniform van een van onze verpleeghuizen, waar hij nu werkt als verzorgende.
Daarnaast vinden de lezers een woordzoeker op pagina 10 en is er op de achterkant van het Lelie magazine een ansichtkaart te vinden, om uit te delen aan iemand die ‘goed bezig’  is.  Genoeg om ook zelf in actie te komen, dus!

Gratis
Het Lelie magazine is het tijdschrift van Agathos, Curadomi en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn. Het is gedrukt in een oplage van 15.000 exemplaren en wordt verspreid onder cliënten, vrijwilligers, medewerkers, relaties en iedereen die geïnteresseerd is in zorg en hulpverlening. Dit elfde Lelie magazine wordt vanaf half juni verstuurd of persoonlijk uitgereikt.

Het is gratis aan te vragen of digitaal te lezen via leliezorggroep.nl/magazine.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.