Cliënt centraal tijdens opening nieuw regiokantoor in Veenendaal

Cliënt centraal tijdens opening  nieuw regiokantoor in Veenendaal

Cliënt centraal tijdens opening nieuw regiokantoor in Veenendaal

Het draait allemaal om de cliënten, dat bleek duidelijk tijdens de opening van het nieuwe regiokantoor van Agathos en Curadomi, in Veenendaal. De organisaties voor thuiszorg en hulpverlening hadden op donderdag 6 juni de officiële opening van hun nieuwe regiokantoor aan Vendelier 71D in Veenendaal, in aanwezigheid van tientallen cliënten en burgemeester G.J. Kats van Veenendaal. Een van de cliënten verrichte samen met de burgemeester de openingshandeling en hield ook een toespraak.

Ontmoeting, verbinding en samenwerking, dat zijn de woorden die het nieuwe kantoor kenmerken en die de basis vormden van de feestelijke opening van het nieuwe regiokantoor. Met toespraken van de heer G.J. Kats, burgemeester van Veenendaal, de heer P. van Steenselen,  regiomanager  bij Agathos en Curadomi en van de heer J. Kuik, cliënt bij Curadomi.  Een dankbare meneer Kuik blikte terug op een aantal bijzondere momenten, waaruit veel betrokkenheid bleek van de zorgmedewerkers van Curadomi (“één heer en aantal dames”).
Burgemeester Kats benoemde de gevoelens die er kunnen zijn nu de afgelopen jaren vanuit de overheid steeds minder geld beschikbaar is voor de zorg. “Dat de zorg van goede kwaliteit moet blijven en steeds minder mag kosten, is soms best ingewikkeld. Maar vandaag is een blijde dag en ik vind het mooi dat de organisaties Agathos en Curadomi vanuit dit kantoor zorg mogen verlenen aan de inwoners van Veenendaal en de wijde omgeving.”
Regiomanager Piet van Steenselen keek dankbaar terug op de periode die voorafging aan de verhuizing naar het nieuwe kantoor. “De kantoorindeling is in overleg met de medewerkers uitgewerkt en past prima binnen onze visie op huisvesting: gericht op ontmoeting, verbinding en samenwerking. Vernieuwend, doch passend bij de fase waarin de organisatie zit. Een visitekaartje voor de organisatie en ook nog eens voor een veel aantrekkelijker huurprijs. Wat mij betreft zijn we daarin heel goed geslaagd.”

Na de openingshandeling ontmoetten cliënten en medewerkers elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Agathos en Curadomi zijn onderdeel van Lelie zorggroep en bieden in Veenendaal en omgeving thuiszorg, huishoudelijke hulp en ambulante hulpverlening. Het nieuwe regiokantoor is gevestigd aan de Vendelier 71D in Veenendaal.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.