Arthur Alderliesten wordt bouwmeester Vriendennetwerk Lelie zorggroep

Arthur Alderliesten wordt bouwmeester Vriendennetwerk Lelie zorggroep

Arthur Alderliesten wordt bouwmeester Vriendennetwerk Lelie zorggroep

De stichting Vrienden van Lelie zorggroep heeft Arthur Alderliesten per 1 juni jl. aangesteld als bouwmeester en manager van deze onlangs opgerichte stichting. Met steun van haar vrienden wil Lelie zorggroep met haar merken Agathos en Curadomi extra aandacht geven in haar zorg- en hulpverlening.

Arthur Alderliesten brengt jarenlange ervaring met het vriendennetwerk van de VBOK (Vereniging die zich inzet voor de Bescherming van het Ongeboren Kind) mee. “Zijn ruime ervaring en grote netwerk in de politiek, zakenleven, prolifebeweging en in onze achterbannen geeft ons vriendennetwerk een enorme impuls. Om die reden zijn we ontzettend blij dat we samen met hem vorm en inhoud kunnen geven aan ons vriendennetwerk”, zegt Hendrik Jan van den Berg, bestuurder bij Vrienden van Lelie zorggroep.

“In een eerste kennismaking ben ik aangenaam verrast door de passie en professionaliteit van de mensen van Lelie zorggroep”, zegt Arthur Alderliesten. “Ik heb er geweldig veel zin in om extra zorg die voortkomt uit de christelijk identiteit van Lelie zorggroep te realiseren en bijpassende bezinning te stimuleren. Kwetsbare mensen moeten we niet negeren onder de liberale noemer zelfredzaamheid, maar juist koesteren met liefdevolle zorg.”

Vrienden van Lelie zorggroep is eind 2018 opgericht met als doel vanuit de christelijke identiteit van Lelie zorggroep extra aandacht te bieden aan onze cliënten en bij te dragen aan bezinning rond maatschappelijke thema’s die de organisatie bezighouden, zoals bijvoorbeeld eenzaamheid en palliatieve zorg.

Over Vrienden van Lelie zorggroep

Vrienden van Lelie zorggroep gelooft in liefdevolle en persoonlijke zorg, waarin cliënten van Lelie zorggroep, Agathos en Curadomi niets te kort komen. Godfried Bomans heeft gezegd: ‘Het is niet zozeer in nood dat men zijn vrienden kent; een echte vriend verheugt zich in je voorspoed’. Zo is het met de vriendschap tussen u als vriend en Lelie zorggroep. We delen samen de passie voor de bewoners bij Lelie zorggroep en de cliënten voor Lelie zorggroep. Als vriend draagt u bij aan onze zorgzame democratie in Nederland. Als vriend van Lelie zorggroep draagt u bij aan een samenleving waarin we omzien naar elkaar én aan het welzijn van de mensen die aan onze zorg en hulp zijn toevertrouwd.’

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.