28 juni masterclass christelijke zorg op de CHE. Komt u ook?

28 juni masterclass christelijke zorg op de CHE. Komt u ook?

28 juni masterclass christelijke zorg op de CHE. Komt u ook?

Christelijke zorg is voor veel mensen niet langer vanzelfsprekend. Dat kan ertoe leiden dat die oorsprong en bezieling bij christelijke zorgaanbieders naar de achtergrond verdwijnt. Waar blijft dan de bezieling, roeping of het onderscheidingsvermogen? 28 juni verschijnt het boek ‘Christelijke Zorg’ van Simon Polinder (associate lector Christelijke Hogeschool Ede en Lelie zorggroep) en Bart Cusveller (docent-onderzoeker zorgethiek Viaa Zwolle). Het boek behandelt dit thema en reikt bouwstenen aan voor professionals en organisaties die met hun christelijke identiteit aan de slag willen.

Simon schreef zijn boek mede op basis van zijn onderzoek binnen Lelie zorggroep. We nodigen geïnteresseerden uit ons netwerk daarom alvast van harte uit voor de bijbehorende masterclass waarin we met bestuurders, beleidsmakers en andere geïnteresseerden een middag in gesprek gaan over de toekomst en invulling van christelijke zorg.

Er volgt binnenkort een officiële uitnodiging met meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden voor deze masterclass. Maar als u hier bij wilt zijn, zet het dan alvast in uw agenda!


Masterclass Christelijke Zorg

Datum:
28 juni 2019

Tijd:
15.00 tot 17.30 uur (incl. borrel)

Locatie:
Christelijke Hogeschool Ede

Prijs:
Deelname is Gratis

Spreker o.a.: Marius Buiting, directeur Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn. Tevens is hij coauteur van de boeken "Verdraaide organisaties" en "Anders vasthouden".

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 258 3

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.