We zoeken collega's!

We zoeken collega's!

We zoeken collega's!

Even voorstellen

Wij zijn Curadomi, onderdeel van Lelie zorggroep. Wij geven kleur en ruimte aan christelijke zorg in Nederland. Wij bieden zorg vanuit de christelijke identiteit en vanuit ons hart. We staan voor daadkrachtig en liefdevol zorg verlenen.

We werken met twee teams met enthousiaste teamleden en verlenen zorg in Midden-Betuwe, in de volgende dorpen: Ochten, Kesteren, Lienden, Ingen, Ommeren. En in Opheusden en Dodewaard.

We werken in de ochtend-, middag- en avondroutes. Dit heeft als voordeel dat je de werkzaamheden goed kunt combineren met je thuissituatie. Vanuit de organisatie zijn er prachtige middelen en wegen om je bekwaamheid op peil te houden en te bevorderen. Goede begeleiding is een vanzelfsprekendheid binnen ons team! Ook zij-instromers of herintreders nodigen we van harte uit om te reageren! Bijna klaar met de opleiding? Reageer gerust, er zijn binnen onze grote organisatie en ook buiten ons team veel mogelijkheden om je kennis in te zetten.

We zoeken verpleegkundigen en verzorgenden IG voor zowel team Midden-Betuwe als team Opheusden.

Verpleegkundige

Als verpleegkundige combineer jij de dagelijkse zorg voor onze cliënten met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dát geeft jou voldoening!

Werkzaamheden die jij gaat doen zijn onder andere:
- Het zorgdragen voor het algemene proces rondom de cliëntzorg.
- Het uitvoeren van alle voorkomende verpleegtechnische handelingen.
- Het zorgdragen voor teamtaken.
- Het hebben van bereikbaarheidsdienst (per dagdeel).
- Als verpleegkundige kan je eerst verantwoordelijk verpleegkundige zijn van de complexe cliëntsituaties.
- Zorgen voor een goede rapportage en overdracht. Er zijn korte lijnen onderling; naar de coördinator en naar de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Tevens overleg je met, en geeft gezondheidssignalen door, aan de behandelend arts of andere betrokken disciplines. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar je collega’s in jouw team.

Verzorgende IG

Als verzorgende IG ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor alle zorg rondom de cliënten. Van ADL tot alle verpleegtechnische handelingen die noodzakelijk zijn.

Via digitale systemen zijn alle cliëntgegevens in te zien, rapporteer je, communiceer je en teken je medicatie af. Er zijn korte lijnen onderling; naar de coördinator en naar de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt. Ook overleg je met, en geeft gezondheidssignalen door, aan de behandelend arts of andere betrokken disciplines. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar je collega’s in jouw team. Doordat je zelfstandig de routes rijdt heb je echt je eigen werkomgeving en verantwoordelijkheid. Tijd voor de cliënt door het één op één contact wordt optimaal benut.

Word jij enthousiast? Klik dan op de links hieronder


https://werkenbijleliezorggroep.nl/vacatures/verzorgende-ig-midden-betuwe-v222191

https://werkenbijleliezorggroep.nl/vacatures/verpleegkundige-midden-betuwe-niveau-4-of-5-v222211

Vragen

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jannieke Roseboom (verpleegkundige/teamcoördinator) via 06-30 30 24 29 of Prisca van de Haar (wijkverpleegkundige/teamcoördinator) via 06-12 98 57 98.
Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de afdeling werving via 06-83 91 17 32 of werving@leliezorggroep.nl.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij