Stop eenzaamheid zelf, in deze tijd van corona

Stop eenzaamheid zelf, in deze tijd van corona

Stop eenzaamheid zelf, in deze tijd van corona

Door het coronavirus heeft iedereen minder sociaal contact. Je mist misschien de contacten die je gewend was en die het dagelijks leven bepalen. Activiteiten die je misschien eerder deed, zijn nu niet meer mogelijk. Hierdoor kan een eenzaam gevoel ontstaan, want isolement is voor niemand gezond.

Hoe gek het ook klinkt, voor degenen die zich al langer eenzaam voelden, is het nu de uitgelezen periode om hiermee aan de slag te gaan. Want hoewel de oplossing van eenzaamheid uiteindelijk bestaat uit het hebben van een of meer relaties die bij jou passen, is het begin van de oplossing een soort zoektocht bij jezelf. Het werkboek ‘Stop eenzaamheid zelf’ kan je hierbij ondersteunen. Je gaat stap voor stap aan de slag kan met je eigen eenzaamheidsgevoelens. Het werkboek gaat allerlei thema’s langs, bijvoorbeeld over de invloed van eigen gedachten en verwachtingen.

Kijk voor meer informatie op www.stopeenzaamheidzelf.nl.


'Stop eenzaamheid zelf' is een initiatief van Agathos hulpverlening (onderdeel van Lelie zorggroep), in samenwerking met de Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) en Hulp in Praktijk (HiP).

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij