Bus vol waardering voor studiekanjers Curadomi

Bus vol waardering voor studiekanjers Curadomi

Bus vol waardering voor studiekanjers Curadomi

Bij Curadomi Katwijk werken echte studiekanjers! Zes medewerkers haalden naast hun baan een prachtig diploma. Daarmee kunnen we met nog meer kennis en kunde kwalitatieve zorg verlenen, geïnspireerd door Gods liefde voor mensen.

De thuiszorgorganisatie met vier teams in Katwijk, zette hen op 16 juli in het zonnetje. De bollebozen werden onthaald met een klein feestje vanuit de Bus vol waardering van Lelie zorggroep, waar Curadomi onderdeel van is. 

Curadomi Katwijk heeft er nu vier gediplomeerd verpleegkundigen bij! Deze zorgprofessionals zijn hard nodig, in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt en toenemende vergrijzing.

‘Blij met overstap naar thuiszorg’

“Een hartstikke leuke verrassing, wat leuk dat er ook zoveel collega’s kwamen feliciteren”, reageert Mirjam Guijt die haar diploma verpleegkundige haalde aan het ROC Mondriaan in Leiden. Ze begon de opleiding vanuit het ziekenhuis en ontmoette daar leerlingen vanuit Curadomi. Zij stimuleerden haar in de thuiszorg bij Curadomi Katwijk te gaan werken, waar ze haar opleiding af kon maken. “Ik ben nog steeds blij met de switch. Leuk werk en lekker in de buurt.”

Daarnaast zijn we blij dat een collega de opleiding palliatief verpleegkundige heeft afgerond.

Deze toegewijde collega heeft met deze specialisatie veel kennis en kunde rond  de zorg van de laatste levensfase en palliatieve zorg.

Samen met het netwerk

Onze casemanager dementie, Elly Hasselman, heeft net de masterstudie contextuele benadering in de hulpverlening afgerond en werd ook in het zonnetje en de bloemen gezet. “Ik heb onderzocht hoe je samen met het netwerk op kan trekken in de zorgverlening van mensen met dementie. Niet omdat het moet vanuit de overheid, maar door als familie en zorgmedewerkers je hart uit te spreken. Wat verwacht je van elkaar en hoe kun je elkaar helpen de zorg zo goed mogelijk vorm te geven?” Met die nieuwe kennis gaat Elly de zorgverleners in Katwijk en de rest van het land waar Curadomi werkt, verrijken.

Waardering en ontwikkeling staan bij Curadomi hoog in het vaandel. Kijk op www.werkenbijcuradomi.nl/katwijk voor vacatures in de buurt.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij