Katwijk Midden | Curadomi

Teamfoto team 5

Welkom op de pagina van team 5 uit Katwijk

Welkom op de pagina van team Katwijk Midden.

Wij zijn de verbindende schakel tussen wonen, zorg en welzijn. Bij ons komen de lijnen samen: de cliënt en zijn netwerk, de huisarts, fysiotherapeut, casemanager dementie enz.
Graag verlenen we zorg bij u thuis, waarbij de eigen kracht en mogelijkheden van u als cliënt voorop staan. We werken nauw samen met uw huisarts en overleggen met u en uw mantelzorgers wat u nodig heeft om zo lang mogelijk thuis, in uw vertrouwde omgeving, te kunnen blijven wonen.

U kunt contact met ons opnemen voor persoonlijke verzorging, verpleging, zorg bij dementie, palliatieve zorg en mantelzorgondersteuning. Het team bestaat uit een wijkverpleegkundige, een verpleegkundige en meerdere verzorgenden. Ons werkgebied is Katwijk-midden.

Wilt u zorg aanvragen of meer informatie ontvangen?
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 7:00 -23:00 uur op 071-3090425 . Buiten deze tijden kunt u ons bereiken via 0900 258 258 3. U kunt ook een e-mail sturen naar: team5katwijk@leliezorggroep.nl.

Ons kantoor is te vinden in de Coepel:
Randweg 35
2225 PJ 
Katwijk aan Zee

Even voorstellen...

Even voorstellen...

Nicoline Kraijenoord, wijkverpleegkundige: "Als wijkverpleegkundige kom ik achter de voordeur, bij cliënten thuis, in hun vertrouwde omgeving. Samen met de cliënt stel ik een zorgplan op, met als doel dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. De regie ligt bij de cliënt. Indien nodig schakel ik ook mantelzorgers en vrijwilligers in. Als ‘spil in de wijk’ organiseer ik de zorg voor de cliënt en onderhoud ik de contacten met de andere zorgverleners. Samen leveren we zorg op maat. Het is mooi om hierin ondersteunend bezig te zijn!"

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij