De bus vol waardering Curadomi thuiszorg op pad

De bus vol waardering Curadomi thuiszorg op pad

De bus vol waardering Curadomi thuiszorg op pad

De bus vol waardering van Curadomi Thuiszorg, onderdeel van Lelie zorggroep, heeft onlangs Kampen aangedaan. Deze bus rijdt regelmatig door het land om te onderschrijven dat wij als Lelie zorggroep, trots zijn op onze teams en het werk van Curadomi en Agathos. Onlangs dus ook in Kampen. Speciaal om te vieren dat De Lelie zorggroep, de 1000ste cliënt heeft mogen verwelkomen in de regio.

De heer Broekhuizen is een van de cliënten van Curadomi thuiszorg in Kampen. Ali Fokkens, een van onze gewaardeerde medewerkers, en Lubert Bosman, regiomanager regio Noord, hebben hem een blijk van waardering gebracht door hem een bos bloemen te overhandigen. De heer Broekhuizen krijgt al een aantal jaren huishoudelijke ondersteuning van Curadomi. Ali is een vast gezicht voor hem. Dat maakt Curadomi ook zo uniek. “Als ondersteuner willen wij dichtbij de cliënt staan, waarbij wij liefdevol en verbindend werken, vanuit ons hart”, vertelt Ali. Dit kan de heer Broekhuizen volop beamen; ‘Alle lof voor jullie medewerkers!’

Wilt u meer informatie over Curadomi thuiszorg?
In Kampen en IJsselmuiden biedt Curadomi verschillende vormen van thuiszorg, zoals hulp bij het huishouden en verpleging en verzorging.
Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Kampen biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij