Dag van de verpleging

Werken met waardering
Teamfoto Kampen Noord
Team IJsselmuiden
Teamfoto Kampen Zuid
Teamfoto hbh
Team foto hbhb 2

Dag van de verpleging

" Nursing is an art!" is één van de vele uitspraken van Florence Nightingale. In 1820 zag zij op 12 mei het levenslicht.
Daarom is het vandaag de dag van de verpleging!

 

In ons postvak ontvingen we complimenten

Beste collega,

Waar zouden onze cliënten zijn zonder jouw inzet en aandacht? Elke dag weer maak jij het verschil in hun leven. Dat maakt dat je hopelijk iedere dag een glimlach mag ontvangen en ook teruggeven. Dat is belangrijk, want we bieden zorg in verbondenheid met onze cliënten. En met elkaar.

Bij het horen en zien van de vele mooie en soms ontroerende praktijkvoorbeelden van liefdevolle zorg in onze organisatie, krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht. Regelmatig probeer ik die waardering te laten zien en horen in de vorm van een welgemeend compliment. Vandaag, op de Dag van de zorg, gaat die waardering naar jullie allemaal uit. In de vorm van een cadeautje dat hopelijk veel mooie momenten mag opleveren tussen jou en je familie, vrienden, collega´s en wellicht ook eens met cliënten.

en via de post een cadeau

Vertel eens... Zo heet het cadeau wat we ontvingen van onze werkgever. Het is een mooi spel. Tijdens het spel ga je in gesprek over verschillende onderwerpen, te denken valt aan zorg, muziek, ontspanning, lef. Vervolgens gooi je nog een dobbelsteen vroeger, heden, toekomst, dit bepaald over welke tijd je gaat vertellen.  

We zijn als thuiszorgteam van Curadomi Kampen en IJsselmuiden ontzettend blij met de waardering en het cadeau van de organisatie!

 

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij