Curadomi IJsselmuiden: een vertrouwd gevoel

Curadomi IJsselmuiden: een vertrouwd gevoel

Curadomi IJsselmuiden: een vertrouwd gevoel

"Tien jaar geleden hadden we ook thuiszorg van Curadomi. Dat is ons goed bevallen. De thuiszorg moet vriendelijk zijn, netjes, met mensen om kunnen gaan. En dan kies je voor christelijk. Waarom? Omdat er iets van uitgaat. Van het team."

"Ik wil het gevoel hebben dat je in vertrouwen wat kunt zeggen. Dat hebben we ook. Ik vind ze ook heel kundig. Ze weten overal wat van en geven goede adviezen. Ik moest de eerste keer wel even slikken toen mijn man geholpen moest worden in de douche. Maar dat voelt nu heel vertrouwd. Als hij nu zorg krijgt, geeft mij dat een ontspannen gevoel. Dat ik me even niet bezorgd hoef te maken dat hij valt. Daar ben ik bang voor. Maar als de meisjes er zijn, kan ik dat even loslaten. Als de meisjes er zijn, heb ik even ontspanning."

"We hebben ook veel zorgen in gezin. Daar kun je met de meisjes over praten. Je voelt dat het daar blijft. Een luisterend oor. Ook over geloofszaken, kun je met hen over praten. Dat vind ik heel belangrijk. Ze snappen waar je het over hebt en ze begrijpen je. Zo fijn dat je even je verhaal kunt doen."

"Ik ken ze allemaal. Het is heel vertrouwd. Er komt een stuk of acht verschillende langs. Ik zou het niet graag willen missen. Ze houden rekening met naar de kerk gaan. Het valt ons op dat het niet zo bekend is. Maar wij zeggen: dat moet je ook eens nemen. Deze meisjes komen ook iedere dag."

"Curadomi is een christelijke instelling. Ze bieden iets anders dan algemene zorgaanbieders. Wat je bezighoudt, dat kun je kwijt. Ze leven mee."

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij