Curadomi organiseert online bijeenkomst voor mantelzorgers

Curadomi organiseert online bijeenkomst voor mantelzorgers

Curadomi organiseert online bijeenkomst voor mantelzorgers

Curadomi thuiszorg organiseert (samen met Agathos thuiszorg) op woensdagavond 12 mei een online bijeenkomst voor mantelzorgers en andere geïnteresseerden, met het thema: 'Mantelzorger in coronatijd'. Doel van deze online bijeenkomst is om mantelzorgers en andere geïnteresseerden te inspireren en handreikingen te bieden in coronatijd.

Hoe is het om mantelzorger te zijn in coronatijd? Waar lopen mantelzorgers tegenaan en hoe kunnen zij hiermee omgaan? Op deze vragen krijgen mantelzorgers antwoord tijdens deze online bijeenkomst. Ook geïnteresseerden die op een andere manier (professioneel of persoonlijk) te maken hebben met mantelzorg, zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Niet alleen
Sprekers zijn mantelzorgdeskundige Corrie Vroon en Arianne Diepeveen van de NPV. Corrie Vroon is gespecialiseerd in mantelzorg en informele zorg en ze is ervaringsdeskundige als mantelzorger. “Mantelzorgers hebben een intens verlangen om het goede te doen voor de zorgvrager, maar veel mantelzorgers lopen ook tegen hun eigen grenzen aan. Ik hoop dat meer mantelzorgers zichzelf toestaan dat ze het niet allemaal alleen moeten kunnen.”
Arianne Diepeveen zal namens de NPV-zorg concrete tips geven.

Aanmelden
De online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 mei 2021, van 19.30 uur tot 20.30 uur, via Microsoft Teams. Deelname is gratis. U heeft voor deze online bijeenkomst een computer met camera nodig (of tablet of smartphone). Het gebruik van Teams is vrij eenvoudig (voor gebruik via de computer is geen speciale installatie vereist.) Aanmelden kan via: curadomi.nl/symposia (of klik op de afbeelding hieronder). Na aanmelding ontvangt u via e-mail meer informatie en instructies.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Curadomi thuiszorg (regio midden), in samenwerking met Agathos thuiszorg (regio midden), allebei onderdeel van Lelie zorggroep.  

                                                                                                                     KLIK OP DE AFBEELDING OM AAN TE MELDEN

                                                                                                               

 

Klik hier voor de PDF van de poster 'Mantelzorger in coronatijd'.
Klik hier voor de afbeelding van de poster 'Mantelzorger in coronatijd'.

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij