Waardering van Sint

Waardering van Sint

Waardering van Sint

"Oh, kom er eens kijken...", dat geldt zeker voor ons team, hier in Assen. Wat zijn wij verwend door Sinterklaas! Wij werden de afgelopen dagen echt verrast door de waarderingen en complimenten die wij hebben ontvangen in de vorm van gedichten met daarbij soms ook nog de heerlijkste lekkernijen. We worden er verlegen van... En juist deze gedichten en briefjes, waarin duidelijk de waardering naar voren komt om het werk wat wij (met enthousiasme trouwens) doen, geven ons de drive om door te gaan met het bieden van liefdevolle en professionele zorg. 

'Een baan met waardering': de slogan van Lelie zorggroep de afgelopen maanden. Die baan met waardering wordt door ons dus ervaren. Fijn dat wij er mogen zijn voor de cliënten en hun mantelzorgers, fijn dat er goede contacten zijn, dankbaar dat ons de mogelijkheid geschonken wordt om in Assen christelijke zorg te kunnen bieden. We hopen dit nog lang voort te mogen zetten! 

Mooi is het ook dat we steeds meer waarderingen krijgen op Zorgkaart Nederland, de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen delen. We hopen dat ook hierdoor  steeds meer zorgvragers ons weten te vinden. 

P.S: op onze Facebookpagina ziet u enkele ontvangen waarderingen en gedichten die wij van de Sint kregen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij