Tròts op mijn collega's!

Tròts op mijn collega's!

Tròts op mijn collega's!

Ik kan het niet laten. Het moet me van het hart. Ik wil vertellen hoe groot de loyaliteit en inzetbaarheid van mijn collega's is in tijden van crisis. Het is een bekend verschijnsel in de thuiszorg: opeens gebeurt er van alles tegelijk en moet er plotseling heel creatief omgesprongen worden met de routes in de wijk en de collega's die beschikbaar zijn. Nou, dit weekend is weer eens bewezen dat dat kàn in ons team.

Uitvallende collega's, acute hulp en extra zorgmomenten bij cliënten maakten dat de raderen plotseling op volle toeren moesten draaien binnen ons team en na oproepen via de groepsapp stroomden de berichtjes binnen. Hoe mooi is het dan om te merken dat iedereen meedenkt, men extra diensten wil draaien of oplossingen aandraagt zoals bv het opsplitsen in routes om er maar voor te zorgen dat iedere cliënt toch de nodige hulp en aandacht kan krijgen die nodig is. Geweldig is het als je dan na flink brainstormen met elkaar mag vaststellen dat het (wéér) is gelukt. 

Hartverwarmend. Wat ben ik blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze club. En daarom nog een keer: ik ben tròts op mijn collega's!

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij