Kerstlunch met cliënten en wijkbewoners in de Componist

Kerstlunch met cliënten en wijkbewoners in de Componist

Kerstlunch met cliënten en wijkbewoners in de Componist

Gisteren was er een bijzonder samenzijn in wijkcentrum de Componist.

Cliënten van Curadomi thuiszorg Assen zaten samen met mensen uit de wijk Noorderpark aan een lunch die gesponsord werd door een filiaal van Albert Heijn uit de wijk Vredeveld. Dankzij deze sponsoractie kon Curadomi voor 40 mensen een heerlijke lunch organiseren.
Elise Huizenga, onze wijkverpleegkundige en Casemanager Dementie van Curadomi thuiszorg Assen was één van de initiatiefnemers:
“Als thuiszorg vinden we het altijd leuk om iets gezelligs te organiseren voor mensen die allemaal nog zelfstandig thuis wonen. Er ontstond een spontaan idee om rond de kerstdagen een lunch te organiseren. We gingen op zoek naar verdere uitwerking en zo kwam ik op het idee om de Albert Heijn in Vredeveld en wijkcentrum de Componist te vragen of die ons wilden ondersteunen bij ons plan. Het is geweldig dat zij beiden ons initiatief toejuichten.”
Joanna, werkzaam in de Componist was blij met het idee: “Het past perfect bij onze activiteiten die we hier organiseren. Wij doen ook veel voor ouderen en het is fijn dat zij er ook bij betrokken konden worden.”
Wijkverpleegkundige Carin sprak in haar welkomswoord dat zij blij was met de verbinding die door deze lunch tot uitdrukking werd gebracht. “Zeker na 2 jaar corona, veel ziekte, een tijd van verlies en eenzaamheid is de behoefte groot aan verbinding. Het was dan ook bijzonder mooi om zo samen met cliënten en wijkgenoten te mogen genieten. De gastvrijheid van de Componist en de vrijgevigheid van onze sponsor maakten het tot een geweldige middag waar iedereen vol dankbaarheid aan terug kan denken.”

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij