Een geslaagde audit!

Een geslaagde audit!

Een geslaagde audit!

Wat is een interne audit? Volgens Wikipedia "een onderzoek dat, met een systematische en gedisciplineerde aanpak, wordt uitgevoerd naar het goed en betrouwbaar functioneren van de interne organisatie door auditors die in dienst zijn van de organisatie."

Vorige week ontvingen wij de definitieve rapportage van de audit die wij een tijdje geleden gehad hebben. En daarbij kregen wij de complimenten over het resultaat! Wij zijn als team heel goed bezig. Het is vrij uniek dat er, qua scores, alleen groen is gescoord op de verschillende onderdelen. Hier en daar zijn nog wel wat aandachtspunten waar we natuurlijk mee aan de slag gaan.

De auditoren gaven aan dat ze een goed beeld hebben kunnen krijgen van de werkzaamheden en de wijze waarop deze uitgevoerd worden binnen ons team. Ze waardeerden de openheid waarmee gesprekken met medewerkers en cliënten hebben kunnen plaatsvinden.

Wij nemen de inhoud van het rapport ter harte. Zo krijgt deze audit zijn waarde voor leren en verbeteren en kunnen we "kritisch reflecteren en verbetercycli op gang brengen".

We gaan ervoor!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij