Brainstorm over nieuwe tijdschriften

Brainstorm over nieuwe tijdschriften

Brainstorm over nieuwe tijdschriften

Tijdens een creatieve brainstorm gisteren, op het hoofdkantoor in Rotterdam, hebben we met een gevarieerde groep collega's ideeën bedacht voor twee nieuwe tijdschriften die we vanaf juni 2020 willen gaan uitgeven. Met onze eigen ideeën en knip-en plakwerk uit een stapel van zo’n 100 tijdschriften, kwamen we tot enorm leuke ideeën die binnenkort verder uitgewerkt zullen worden door de afdeling Communicatie.

Als afgevaardigde van ons team in Assen was ik (Ank) daarbij aanwezig, de meeste anderen hoefden van minder ver te komen, maar alleen dat al zorgde voor een mooie ontmoeting en verbinding tussen verschillende collega’s die elkaar normaal gesproken niet dagelijks zien.

Rond 13 december verschijnt het allerlaatste Lelie magazine. In 2020 gaan we het dus anders doen, om nog beter aan te sluiten bij onze verschillende doelgroepen. Er komt een magazine dat bedoeld is voor Curadomi en Agathos (over thuiszorg en hulpverlening verspreid over Nederland) en een magazine dat bedoeld is voor Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (o.a. over onze verpleeghuizen en thuiszorg in Rotterdam en omgeving). De doelgroepen van beide bladen zijn cliënten, medewerkers, vrijwilligers en relaties. 

Het was een inspirerende samenkomst. Er werd druk gepraat, gedeeld, geluisterd en ‘geknipt en geplakt’ om tot concept-ideeën te komen.  En dat belooft veel moois!   Om in de sfeer van deze tijd te blijven: vol verwachting klopt ons hart...

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij