Meld je aan als extra held!

Meld je aan als extra held!

Meld je aan als extra held!

We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden op de verdere verspreiding van het coronavirus en de gevolgen daarvan voor onze cliënten en medewerkers. Jij kunt helpen! Strijd je mee?

Jij bent nodig
Binnen Lelie zorggroep zijn we gestart met de inventarisatie van personeel dat (extra) inzetbaar is voor de thuiszorg of de verpleeghuiszorg, op het moment dat het écht nodig is. Het gaat in eerste instantie om patiëntgebonden taken, maar ook voor andere taken zullen op korte termijn extra handen nodig zijn. Geldt één van het onderstaande voor jou en/of wil je graag extra uren maken? Meld je dan aan als extra held! Let op: is er met jou al contact voor extra inzet, meld je dan niet aan!

 

 

*Jij bent een gediplomeerd en BIG-geregistreerd verpleegkundige of (para)medicus;
*Je hebt een andere functie in de zorg, zoals verzorgende IG of helpende;
*Je hebt in het verleden gewerkt als verpleegkundige of in een andere zorgfunctie;
*Je bent werkzaam in de ambulante hulpverlening of hulp bij het huishouden;
*Jij hebt geen zorgopleiding maar je wilt wél graag ondersteuning bieden.

Overleg over je beschikbaarheid
Overleg met je leidinggevende over hoeveel uur je, binnen of boven je huidige contract, beschikbaar kan zijn voor een oproep op het moment dat het nodig is. Uiteraard worden deze extra uren ook uitbetaald. We weten nu nog niet of je daadwerkelijk ingezet gaat worden. Zodra je nodig bent, wordt er contact met je opgenomen.

Stuur de link door
Ken je mensen, buiten onze organisatie, die zich willen inzetten in de thuiszorg/verpleeghuiszorg? Mail of app de link https://werkenbijleliezorggroep.nl/extraheld dan door; we kunnen iedereen gebruiken! Daarnaast zullen we onze sociale media-kanalen ook inzetten om mensen op te roepen. Like en deel deze berichten of tag je kennissen in de reacties, zodat we voldoende mankracht hebben op het moment dat het nodig is.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij