Thuiszorg Tholen | Curadomi

Welkom bij Curadomi

Welkom bij Curadomi

Wij bieden zorg aan iedereen die dat wenst. Dat doen we persoonlijk, deskundig, liefdevol en vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Maak kennis met Curadomi

Maak kennis met Curadomi

Op deze site leest u meer over ons zorgaanbod. Op het kaartje vindt u het thuiszorgteam bij u in de buurt. Maak kennis op hun eigen website!

Welkom bij Curadomi thuiszorg op Tholen

Aangenaam! Wij zijn de Curadomi thuiszorgteams van het eiland Tholen. Wij bieden vanuit twee kleine zorgteams verpleging en verzorging in de plaatsen: Tholen stad, Poortvliet, Scherpenisse en Oud-Vossemeer en Stavenisse, Sint-Maartensdijk, Sint-Annaland en Sint-Philipsland. 

We werken in twee kleine, vaste zorgteams. Dat betekent: een vertrouwd gezicht voor u en uw naasten. Onze gekwalificeerde verzorgenden en verpleegkundigen werken vanuit een christelijke levensovertuiging en nemen de tijd om te helpen waar zij kunnen. Er is aandacht voor de kleine dingen die er maar al te vaak toe doen. Gepland of ongepland u kunt op ons rekenen.  Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over het team dat verpleging en verzorging biedt vindt u onder Ons team.

Op het eiland Tholen biedt Curadomi ook hulp bij het huishouden. Meer informatie over onze hulp bij het huishouden vindt u onder Ons zorgaanbod. Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Tholen biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Nieuws

Dichtbij in het nieuwste Lelie magazine

Als mensen zich openstellen voor elkaar, geeft dat kleur aan de dag... Lees verder

De realiteit van de zorg in het Lelie magazine

Als zorgorganisatie worden we dagelijks geconfronteerd met de... Lees verder

Investeren in je huwelijk?

Agathos Hulpverlening organiseert, in samenwerking met De... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij