Nieuwe websites voor Lelie zorggroep

Nieuwe websites voor Lelie zorggroep

Nieuwe websites voor Lelie zorggroep

Lelie zorggroep heeft haar websites vernieuwd. De nieuwe sites zijn rustiger, overzichtelijker en allemaal aan elkaar gekoppeld met een kaartje. Door op het kaartje uw eigen woonplaats of postcode in te typen, kunt u met een druk op de knop zien wat Lelie zorggroep in uw stad of dorp te bieden heeft.

Wat is er nieuw?

Nieuw is de speciale website voor onze activiteiten in Rotterdam en omgeving. Op www.leliezorggroep010.nl kunt u vanaf nu ons aanbod in Rotterdam en Krimpen aan den IJssel in onze huizen en thuis zien. Ook is er een speciaal gedeelte waarin we ons behandelaanbod laten zien.

Ook de intensieve ambulante hulpverlening heeft een eigen website gekregen: www.agathos-hulpverlening.nl. Hier staat ons aanbod voor hulpverlening en begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen aan huis overzichtelijk vermeld.  

De grootste verandering is dat vanaf nu elke kerngemeente van Lelie zorggroep een eigen website heeft. Op deze sites stellen de teams van Agathos en Curadomi zich voor, staan de lokale contactgegevens en informatie voor verwijzers. Daarnaast heeft elke website een eigen nieuwsgedeelte. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte van nieuws en acties van onze teams in uw buurt.

Natuurlijk hebben ook Curadomi en Agathos Thuiszorg en Lelie zorggroep zelf weer een eigen site.

Uw mening telt

De komende tijd testen we de werking van de nieuwe sites. Werkt alles zoals we vooraf hadden bedacht? En is het ook bruikbaar voor u als bezoeker? Valt u iets op wat volgens u voor verbetering vatbaar is? Ga dan naar onze speciale meedenkpagina over de nieuwe website. Uw mening telt ook als het gaat over uw oordeel over onze zorg. Daarom vindt u op elke locatie- of thuiszorgpagina een knop waarmee u direct uw mening over onze zorg kunt geven op de beoordelingensite voor de zorg www.zorgkaartnederland.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 258 2583

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.