Thuiszorg Neder-Betuwe | Curadomi

veenendaal 1

Welkom bij Curadomi thuiszorg in Opheusden, Kesteren en omgeving

In de gemeente Neder-Betuwe (Opheusden, Kesteren, Dodewaard, Echteld, Ochten en IJzendoorn) bieden wij verschillende vormen van hulp bij het huishouden, verpleging en verzorging.  Wij werken vanuit een christelijke levensovertuiging. Wij geven liefdevolle, persoonlijke aandacht en wij zijn deskundig in ons vak. De cliënten waarderen het bijzonder dat we met een klein team werken en daardoor hen goed kennen. We houden zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke wensen van onze cliënten. Familie en mantelzorgers verliezen we niet uit het oog. U mag zijn wie U bent! Wij zijn er graag voor U!

Op deze site vindt u meer informatie over onze verschillende zorgsoorten en het team dat verpleging en verzorging biedt. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag persoonlijk contact met ons? Dan kunt u ons bereiken via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag!

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In bovengenoemde plaatsen biedt Lelie zorggroep ook hulpverlening aan kinderen, jongeren, gezinnen en volwassenen onder de naam Agathos hulpverlening.

 

Nieuws

Dag van de mantelzorg 2017

Het is vandaag dag van de mantelzorg. Dankbaar zijn we voor alle... Lees verder

Durf jij te vragen?

Blog van Petrina Wols, die werkt als hulp bij huishouden (en... Lees verder

Meer dan alleen een schoonmaakster

Blog van Petrina Wols, die werkt als hulp bij huishouden bij... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij