Thuiszorg Kampen en IJsselmuiden | Curadomi

Teamfoto Kampen Noord
Team IJsselmuiden
Teamfoto Kampen Zuid
Teamfoto hbh
Team foto hbhb 2

Welkom bij Curadomi Kampen en IJsselmuiden

In Kampen en IJsselmuiden bieden wij verschillende vormen van hulp bij het huishouden, verpleging en verzorging. Onze medewerkers geven liefdevolle, persoonlijke aandacht en wij zijn deskundig in ons vak. We werken met kleine teams en we kennen onze cliënten goed. Cliënten waarderen het vaak dat zij steeds dezelfde gezichten zien.

Op deze site vind u meer informatie over onze zorg, en de verschillende evenementen welke we organiseren voor onze cliënten. Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag persoonlijk contact met ons? Dan kunt u ons bereiken via telefoon of e-mail. Volg en like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te zijn van Curadomi in Kampen!

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Kampen biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Uitgeklede zorg? Daar merk ik bij Curadomi niets van!

Uitgeklede zorg? Daar merk ik bij Curadomi niets van!

"Mijn vrouw was in Nijmegen opgenomen. Ze had een nieuwe knie gekregen en mocht naar huis, mits ze thuiszorg kreeg. We kregen een lijst en de ´c´ stond bovenaan. Zo zijn we bij Curadomi gekomen.
Op een gegeven ogenblik was ik zelf aan de beurt. We kwamen weer bij Curadomi uit.  Je hoort weleens van uitgeklede thuiszorg, maar daar merk ik bij Curadomi niets van hoor. Toen ik uit het ziekenhuis kwam na vijf dagen en niet echt goed gewassen was, vroeg ik of ik een keer op zaterdag gedoucht kon worden. Dat was geen enkel probleem. Dat je ook eens van de normale zaken af kan wijken, vind ik een pluspunt. Ook het kleine team is fijn: Je hoeft niet dertig keer uit te leggen wat er met je aan de hand is."

Lees hier het volledige interview met dhr. Haveman.

Curadomi Kampen: warm aanbevolen door Dhr. Welmers

Curadomi Kampen: warm aanbevolen door Dhr. Welmers

"Ik heb zorg sinds 2008 na een heupoperatie waar een bacterie bij is gekomen. Ik heb meerdere thuiszorgaanbieders gehad. Over beide was ik niet te spreken omdat afspraken soms niet werden nagekomen. En als je een keer niet kan komen, bel dan even dat je niet kan komen. Dan is het mij goed. Dat werkt tot nog toe perfect hier. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je rechtstreeks met ze kan bellen. Ik maak daar geen misbruik van. Ik weet vaak welke zuster er komt omdat het een klein team is. Dat vind ik heel prettig. Pauline, Alie, Jansje, Jitske, Alies, …" Hij somt de namen zo op.

Lees hier het volledige interview met de heer Welmers.

Nieuws

De realiteit van de zorg in het Lelie magazine

Als zorgorganisatie worden we dagelijks geconfronteerd met de... Lees verder

Geslaagd Open Huis bij Curadomi

Wat een gezelligheid afgelopen zaterdag 12 mei bij Curadomi. De... Lees verder

Dementie, wat nu?

Als er vermoedens zijn dat u of een naast familielid dementie heeft,... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij