Thuiszorg Ermelo | Curadomi

teamfoto ermelo
Werken met waardering

Welkom bij Curadomi thuiszorg in Ermelo, Harderwijk en Putten

Team Curadomi Ermelo is een klein thuiszorgteam met acht enthousiaste en deskundige medewerkers, werkzaam in de plaatsen Ermelo, Putten en Harderwijk.

Het team kent de mensen en organisaties in haar werkgebied. Zorg regelen en zorg verlenen gaan voor hen hand in hand. Zo heeft de cliënt één aanspreekpunt. Ook het netwerk en de mantelzorgers worden betrokken bij de zorg. En als er geen netwerk is, wordt gekeken hoe vrijwilligers kunnen helpen. Zo zorgt het team ervoor dat de cliënt zo goed en prettig mogelijk thuis kan blijven wonen.

U kunt contact met het team opnemen voor: persoonlijke verzorging, verpleging, palliatieve zorg, zorg bij dementie en mantelzorgondersteuning. De zorg wordt geboden door drie verpleegkundigen, vier verzorgenden en een casemanager dementie. Wij bieden met christelijke medewerkers zorg aan iedereen, ongeacht levensovertuiging.

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. In Ermelo biedt Lelie zorggroep intensieve ambulante hulpverlening via Agathos, eveneens onderdeel van Lelie zorggroep.

Al vijftien jaar tevreden cliënt bij Curadomi

Al vijftien jaar tevreden cliënt bij Curadomi

Stef Waardenburg krijgt twee keer per dag zorg van Curadomi en hecht eraan om zoveel mogelijk dezelfde gezichten te zien. Door zijn spierziekte PLS kan hij nog maar moeilijk praten. Hoe vertrouwder de zorgmedewerker is, hoe makkelijker de communicatie gaat. Al vijftien jaar is hij tevreden cliënt van ons.

Lees hier over de ervaring van meneer Waardenburg.

Verbinding rond een wond

Verbinding rond een wond

Eline Koopmans kreeg wondzorg van Curadomi Ermelo. De zorg van de medewerkers van Curadomi voelde direct vertrouwd voor deze jonge cliënt. In de korte tijd dat ze zorg van ons ontving, ontstond er al een bijzondere band. Wie weet zien we haar zelfs terug als nieuwe stagair.

Lees hier het interview met Eline.

Nieuws

'Als je hersenen je in de steek laten, houd je voelen over'

Er gaat veel achteruit bij mensen met dementie, maar... Lees verder

'Ik wil zijn waar het gebeurt'

In een strak kantoorgebouw - ver weg van cliënten - een... Lees verder

Lelie zorggroep sluit contracten met alle verzekeraars

Lelie zorggroep heeft met alle verzekeraars contracten gesloten,... Lees verder

Bekijk al het nieuws

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij